Bent u als ondernemer op zoek naar een flexibele werkruimte, omdat u de sleutels nog niet heeft ontvangen van uw nieuwe locatie? Neem dan eens een kijkje in onderstaand overzicht voor regio Zuid-Holland.

 • Flexas.nl kantoorruimte huren Den Haag: Ben je op zoek naar een werkplek, flexplek of kantoorruimte in Den Haag? Via Flexas.nl vind je altijd de geschikte oplossing voor jouw bedrijfshuisvesting. Met meer dan 55 kantoorruimtes in Den Haag zijn wij het grootste online platform voor kantooroplossingen. Kijk op www.flexas.nl voor het complete aanbod. Heb je hulp nodig bij het zoeken? Geen probleem, wij helpen je gratis en vrijblijvend!
 • De ByZaak: Flexplekken van Stichting Ondernemend Ypenburg. De Byzaak biedt (zelfstandige) professionals ruimte om te vergaderen, te werken en vooral mensen te ontmoeten.
 • Igluu: na het succes van Igluu in Utrecht is er ook een vestiging geopend in Den Haag, een paar minuten van het station.
 • Vinium biedt flexibele werkplekken aan ZZP’ers en kleine bedrijven die graag in een inspirerende en professionele ruimte willen werken. Het statige pand aan de Groot Hertoginnelaan 212 biedt ruimte aan maximaal 10 personen. Al vanaf €150/maand inclusief wifi, bureau en opslagruimte beschikt U ook over een representatieve en unieke werkplek. Komt gerust langs voor kennismaking en een heerlijke kop koffie.
 • Keu’s Genoeg: Het voormalige stadsdeelkantoor in Escamp is na 2 jaar leegstand omgetoverd tot een plek waar je vaste kantoortjes kunt huren, flex plekken, een vergaderruimte genaamd ‘De Bestuurskamer’, een broodje of warme maaltijd in ons restaurant of een potje pool of biljart bij onze begange grond huurder Samonda. Wij vertegenwoordigen een verzamelgebouw voor ondernemers actief in sport, hobby, spel, beweging, ontwikkeling en coaching. Maar onze 12 flex plekken zijn toegankelijk voor elke ondernemer die een zakelijke doch sympathieke omgeving zoekt. Je mag je als eenmanszaak bij ons op het adres met je bedrijf inschrijven. Onze grootste onderscheidende factor is dat het dagelijks beheer in handen is van 14 vrijwilligers. Dames en heren uit de omgeving van ons gebouw die zich ieder inzetten het onze huurders naar de zin te maken. We ontvangen uw bezoek, nemen de telefoon aan, zetten koffie of thee en verrichten de schoonmaak en kleine klusjes. Aan de achterzijde van ons gebouw bevindt zich een prive parkeerterrein voor 55 auto’s en de bushalte is voor de deur. Keu’s Genoeg dus! Voor ieder wat wils.
 • Flexclusief: Ontmoeten, inspireren en co-creëren? Een eigen werkplek in de Haagse binnenstad? Ja dat kan! Flexclusief is een coworking space voor de ondernemer, freelancer en zelfstandige professional. Flexclusief bevindt zich op loopafstand van restaurants, winkels en de Grote Markt, waar het altijd gezellig is en waar je na een drukke werkdag nog heerlijk kunt ontspannen op het terras.
 • Bloom Den Haag: Ben je werkzaam op het gebied van lekker, gezond en gebalanceerd leven? Wil je graag meer interactie met gelijkgestemde mensen om je heen? Kom (flex)huren in het prachtige, centraal gelegen BLOOM – House of Health. Vanaf € 100,- p.m. ben je al welkom (inclusief 10 uur praktijkruimte). Losse of juist vastere huur is ook mogelijk. Meer informatie? Check de website: www.bloomdenhaag.nl
 • Regus verhuurt in Den Haag op 5 locaties flexplekken, op Den Haag CS, Beatrixkwartier en de Parkstraat, Rijswijk, Zoetermeer en binnenkort ook in Delft.
  De kosten zijn € 15,- per maand, en daarvoor krijgen onze klanten van ma t/m vr onbeperkt toegang tot onze business lounges, koffie/thee en WiFi inbegrepen.
  Daarnaast is er een mogelijkheid om voor € 25,- per maand gebruik te maken van de 55 business lounges door heel Nederland. Voor meer info, Tom Hattink, 06-27088267
 • Kleine Loods: Een flexplek in Den Haag huren? De Kleine Loods biedt zonder opzegtermijn volledig ingerichte werkplekken op flexibele basis voor korte of lange termijn. Locatie: De Kleine Loods ligt in het rustige Mariahoeve boven het Winkelcentrum Mariahoeve
 • IOC Den Haag: Flexplekken zijn per uur gebruiken (5 euro per uur, hele dag 25 euro). Je kunt dan gebruik maken van alle gemakken binnen het business centre.
 • Nomadz: Gevestigd in creatief verzamel gebouw Bink36 is Nomadz een gezellige plek om een paar dagen in de week, gewapend met laptop en mobiel, het nieuwe werken in de praktijk te brengen. Je kunt al een werkplek huren vanaf €30 / maand en dat is inclusief internet aansluiting, printen, koffie & thee en leuke tijdelijke collega’s.
 • Caballero Fabriek: Flexibele huurplekken 7 dagen per week 24 uur per dag op een unieke locatie in Den Haag.
 • Tauro heeft meerdere vestigingen in het centrum van Den Haag; Bezuidenhout,Koninginnegracht en President Kennedylaan. Representatieve en betaalbare werkruimte voor zowel de zelfstandige professional als kleine en grote ondernemingen. Flexibele werkplekken, kantoorunits  v.a. 20 m2 en spreek- en vergaderruimtes. U betaalt alleen voor de faciliteiten die u daadwerkelijk gebruikt. Ondernemers hebben de vrijheid om naar believen gebruik te maken van de inkrimp- en/of  uitbreidmogelijkheden, naar gelang de meters die men actueel nodig heeft.
 • Flex@diem: Tijdelijke werkplek nodig? Wil je samen werken, werken in een andere omgeving? Een prettige plek om te studeren? Je meer focussen op ondernemen? Kantoor aan huis maar ook af en toe elders werken? Een representatieve plek om mensen te ontvangen? flex@diem biedt maatwerk vanaf €175,- all-in per maand. flex@diem is een flexibele en inspirerende plek voor ondernemende mensen om te werken, te ontmoeten en te inspireren. Gevestigd in bedrijfsverzamelgebouw Diemensie, de voormalige Industrieschool voor meisjes in het Zeeheldenkwartier in Den Haag.
 • Pageshuis: Het Pageshuis is de ideale oplossing voor zelfstandigen, zzp-ers en kleine en grote bedrijven die op zoek zijn naar werplekken of ruimtes voor vergaderingen, brainstorms, trainingen, coachings of een ruimte om klanten te ontvangen. In het Pageshuis worden inspiratie, luxe, historie en gemak moeiteloos gecombineerd voor een goede prijs. In een Rijksmonumentaal pand aan de Lange Voorhout

“Jullie waren geweldig in 3 uur tijd alles gedaan voor een mooie prijs!”

Audrey van Dorssen

Ben je klaar om te verhuizen?

Doe aanvraag!