Senioren verhuizen door heel Nederland

Senioren verhuizen vraagt veel persoonlijke aandacht, het is vaak een grote stap voor senioren om te gaan verhuizen. De leeftijd bij 65+ verhuizingen speelt een belangrijke rol en is het daarom belangrijk om goede zorg te leveren aan senioren verhuizingen. Movingo verhuisbedrijf met standplaatsen in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht draagt speciale zorg voor senioren met een geruststellende persoonlijke benadering.

Door de senioren totaal te ontzorgen kan een goed verloop van de verhuizing worden gerealiseerd. Hulp bij het sorteren, inpakken en sjouwen van goederen zijn slechts voorbeelden om de belasting te minimaliseren. Ook de hulp bij het uitpakken en inrichten van de nieuwe woning dragen bij tot een effectieve verhuizing waarbij de ouderen zo goed mogelijk worden geholpen en een prettige ervaring krijgen met de verhuizing.

Werkwijze seniorenverhuizingen

Stap 1 | Contact
Tijdens ons eerste contact doen wij telefonisch een inventarisatie, door vragen te stellen hoe uw ideale verhuizing eruit zou moeten zien.

Stap 2 | Persoonlijke kennismaking
Tijdens dit moment nemen wij samen de tijd om de verschillende mogelijkheden en kosten te bespreken. Zo bepaalt u zelf welke onderdelen u uit handen wilt geven. Vervolgens ontvangt u van ons een gratis vrijblijvende offerte.

Stap 3 | De verhuizing
Na akkoord op onze offerte gaan wij op de afgesproken datum aan de slag met de verhuizing en alle onderdelen die daarbij horen.

Stap 4 | 100% tevreden?
Als alle taken zijn uitgevoerd doen wij nog een korte evaluatie of alles naar wens is verlopen.

“Vriendelijk, behulpzaam en denken heel goed met mij mee.”

Wilma van der Meer

Volledig ontzorgen van de verhuizing

Wij zorgen er graag voor dat u zich direct thuis voelt in uw nieuwe woning. Het kan zijn dat het nodig is enkele elektronica aan te sluiten of zwaardere objecten naar een bovenverdieping te tillen. Kortom, er komt een zee aan werkzaamheden voorbij bij seniorenverhuizingen. Wij zetten ons volledig in om de verhuizing zo eenvoudig en soepel mogelijk te laten verlopen.

Kosten seniorenverhuizing

Verhuispakket Prijs excl. BTW
Adreswijziging verzorgen € 95 (excl. postzegels en kaarten)
Abonnementen omzetten € 95
Senioren verhuizing € 95 (prijs per uur inclusief XL verhuiswagen en 2 professionele verhuizer)

Ben je klaar om te verhuizen?

Doe aanvraag!