Overal in Europa

Tijdens een bezoek aan huis nemen wij uitgebreid de tijd om uw verwachtingen en wensen rond de internationale verhuizing goed te inventariseren en uitgebreid te informeren over het proces van internationaal verhuizen.

Vervolgens ontvangt u van ons een passende offerte voor uw verhuizing naar het buitenland. Daarna staat niets meer in de weg om zorgeloze naar het buitenland te verhuizen!

In heel Europa heeft Movingo verhuisbedrijf een netwerk opgezet van agenten die zich exclusief inzetten voor onze organisatie. Dit garandeert uiterste zorg voor uw inboedel, overal in Europa!

Persoonlijke begeleiding voor internationale verhuizingen
Verhuizen naar het buitenland met Movingo verhuisbedrijf krijgt u altijd uw eigen verhuiscoördinator waar u met al uw vragen terecht kunt. Deze persoon is volledig op de hoogte van de gemaakte afspraken, weet welke service u verwacht en zorgt ervoor dat uw internationale verhuizing vlekkeloos verloopt, waar ter wereld uw bestemming zich ook bevindt!

“Jullie waren geweldig in 3 uur tijd alles gedaan voor een mooie prijs!”

Audrey van Dorssen

Internationale verhuisservice

U kunt met onze internationale verhuizers, kwalitatief en goedkoop verhuizen door heel de wereld.

Zo kunt u met gebruik van onze verhuisservice, verhuizen naar Duitsland, Zwitserland, Denemarken, Zweden, Spanje, België, Engeland, London, Portugal, Frankrijk en nog veel meer andere landen. De internationale verhuizers is bij ons goed opgeleid en weet uw zakelijke of particuliere inboedel op een voordelige, efficiënte en succesvolle manier, internationaal en goedkoop te verhuizen.

Ben je klaar om te verhuizen?

Doe aanvraag!