Kleine bedrijfsverhuizingen

U bent een ondernemer en u gaat verhuizen? Laat uw verhuizing aan ons ervaren verhuisbedrijf over. Wij zijn de specialist in kleine bedrijfsverhuizingen in heel Nederland. Vraag uw offerte aan en ontdek binnen 24 uur hoe goedkoop wij zijn.

Naast het verhuizen van uw huisraad, kunt u ook voor een full-service kiezen, waarbij alles door ons wordt gedemonteerd, ingepakt en ook weer uitgepakt en gemonteerd wordt op de nieuwe locatie.

Wij bieden ook de mogelijkheid om schoonmaak werkzaamheden en klein installatiewerk te verrichten. Dit kan bestaan uit het schoon opleveren van de oude locatie of het installeren van de computer, televisie en wasmachine etc.

U kunt ook kiezen voor een low-budget verhuizing. Hierbij voert u samen met één van onze professionele verhuizers de verhuizing uit. U betaalt in dat geval voor slechts één verhuizer per gewerkte uur.

“Jullie waren geweldig in 3 uur tijd alles gedaan voor een mooie prijs!”

Audrey van Dorssen

MKB verhuizer staat voor u klaar!

Voor zakelijke, kleine bedrijfsverhuizing beschikken we over materieel dat is aangepast om de verhuizing zo efficient mogelijk te laten verlopen binnen uw wensen en eisen.

Belangrijke kenmerken van de MKB verhuizers is dat wij efficient en effectief verhuizen. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om te zorgen voor de continuïteit in uw bedrijfsprocessen, daarom zijn de MKB verhuizers 24 uur per dag en 7 dagen per week inzetbaar.

Doormiddel van een verhuisplan met uw wensen en eisen en het voorbereiden van uw medewerkers op de verhuizing zorgen wij ervoor dat u en uw medewerkers 100% tevreden zijn met de zakelijke verhuisservice.
De MKB bedrijfsverhuizers regelen uw verhuizing vakkundig tegen een voordelig tarief.

Zakelijk bedrijfsverhuizingen zijn zelfs binnen bepaalde grenzen aftrekbaar. Raadpleeg de Belastingdienst om te beoordelen welke zakelijke verhuiskosten voor uw bedrijf aftrekbaar zijn.

Flexplekken

Gaat u verhuizen, maar u heeft nog niet de sleutels van uw nieuwe locatie? Dan is een flexibele werkruimte een oplossing. Neem een kijkje in ons overzicht van flexibele werkruimte regio Zuid-Holland.

Ben je klaar om te verhuizen?

Doe aanvraag!